Kameratskapsaften
Knut Faldbakken
Picasso skolen
Reisen til Kina v/A.O.Refsahl
Kameratskapsaften
Marit Bjugstad
Sosial "mingling" for våre medlemmer
Leder av Ikea i Nydalen, Jens Listrup holder foredrag om Ikea og hans vei frem til lederstillingen
Rektor Eskild Ervik forteller om nye Wang toppidrettsgymnas på Hamar
: Foredrag v/ lege og forsker Hans Olav Høivik ved M3 Helse, Hamar om benskjørhet(osteoporose) og forebygging av dette.
Komiteene møtes og det planlegges!
Foredrag av Morten Stenberg (tidligere prest i Hamar som nå har konvertert til den katolske kirke)
Skadedyrkontrollen i Hamar v/ Skadekontrollør Trond Kristiansen (ikke endelig bekreftet enda)
Felles St. Hans feiring, Vi tar med litt grillmat og komiteen fikser grill!
Hilde Kristin Westgaard tar over som President for klubben og Odd Jarle Hagen tar over som Guvernør for distriktet.
3 min ved Gunvor Lien Nyhus.
Pål Brandsæg viser bilder fra Svalbard
Nybygget på Utstillingsplassen
Fatoma forteller fra sin oppvekst som svaksynt
Leder av respektiv komité kaller inn!
"Private Equity" - oppstart av SUMMA EQUITY - Foredrag ved Christian Melby
Tirsdag 8 mai kl 18 ønsker vi velkommen til medlemsmøte med inviterte gjester.
Kveldens tema er "Investeringer - Private Equity - Oppstart av Summa Equity".
Christian Melby er partner i Summa Equity som etablert i 2016.
15. mai kl 18 inviterer vi til medlemsmøte med inviterte gjester.
Kveldens tema er "Doping".
Bo Lindblad fra Antidoping Norge kommer for å snakke om dette temaet.
Peismøter
Ingen vanlig klubbkveld. Peismøter er møter hvor komiteene diskuterer aktuelle saker og planlegger videre handling.
Fest og kameratskapsaften! Et uhøytidelig avbrekk for klubbens medlemmer. God mat og god stemning!
Tirsdag 5. juni kommer Rådmann i Hamar, Bjørn Gudbjørgsrud, til HVRK for å snakke om ny kommuneplan for Hamar.
Hva skjer når oljeinntektene er på vei ned, befolkningsveksten synker og det grønne skiftet er på alles lepper? – Jo, da må man planlegge og være forberedt på å klare seg på lavere kommunale inntekter, økt konkurranse og sørge for gode planer og satsning rundt knutepunkter.
Byplanlegging krever at man tar hensyn til økonomi, sosialt og miljø, for å nevne noe. – Vi må også få draget på damene! De er viktige på mange måter i vår utvikling. Kvinnene har blant annet mer urbane preferanser, mer sosiale og har høyere utdanning enn menn (foreløpig). Hva vil egentlig dette bety?
Det er befolkningsvekst i Hamar. Og hvor skal vi bo, og hvordan? Er det i det hele tatt plass? Kan vi alle ha to biler, eller skal vi alle ferdes kollektivt?
Kommer du på møtet vil du få svar på alt (det eller meste) du lurer på med tanke på utviklingen av Hamar by!
Janitsjarbyen Hamar
12. juni vil Henning Børresen og Inge Tilleraas gi et innblikk i janitsjarlivet i Hamar. Om vi ikke får servert marsjer på rekke og rad, vil vi få et godt innblikk i historien. Hvordan startet det hele, hva har musikken betydd for Hamar og Vang?
I Hamar har janitsjarkorps røtter tilbake til 1849, og de er fortsatt aktive! Hva er vel 17. mai uten korps, eller en sommer dag i Hamar uten et janitsjarkorps?
Møt opp til en musikalsk historietime!
Et nytt Rotary-år er over, og med det er det igjen tid for årsmøte og presidentskifte. Åse Kongsvold har ledet oss det siste året og gir nå stafettpinne og presidentkjede over til Oscar Høvik.
Det er alltid stor spenning knytt til presidentskifte og flere av medlemmene har henvendt seg til Oscar og lurt på hva som vil være hans førende tanker for kommende Rotary-år. – Det er jo alltid farlig med store vyer og planer, men noen tanker har jeg i alle fall. Jeg ønsker å ha fokus på unge mennesker, ikke minst fordi mange unge opplever at det er tøft å «stå i det», forteller Oscar.
Klubbens kommende president er selv engasjert i Røde Kors sitt mentorprogram. Flere husker sikkert Fatuma som holdt foredrag for en tid tilbake. – Det siste året har jeg hatt gleden av å ha en lettere rolle som koordinator for de som er mentorer i Hamar. I dag er det åtte mentorer, og klubbmedlem Arne Fredheim er en av mentorene.
Som mentor har fokuset vært å hjelpe ungdom ved å være tilsted som støtte, pådriver, veileder og en som heier på ungdommene. Derfor er det gledelig for meg at Presidenten i Rotary International oppfordrer oss for neste år med «Be The Inspiration». – Å kunne sette fokus på noe jeg liker og mener er et viktig lokalt tiltak, er midt i blinken. Det passer også godt med ideene i Samfunns- og TRF komiteen som fokuserer på klubbaktiviteter for ungdom i Hamar som ikke får ta del i alt det de fleste andre får.
Turid Borud har deltatt på turer med Den Norske Turistforening (DNT) i over 20 år. I 2010 ble hun med på turlederkurs. Etter dette har hun innehatt vervet som leder av turutvalget og som styremedlem i Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT).
DNT er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer. Organisasjonen består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.
Foreningens formål har helt siden starten i 1868 vært tuftet på det samme: å legge til rette for enkel ferdsel i naturen. Formålsparagrafen lyder slik: Den Norske Turistforening (DNT) skal arbeide for et enkelt, aktivt, allsidig og naturvennlig friluftsliv og for sikring av friluftslivets natur- og kulturgrunnlag.
Gjennom 20 år har Turid hatt mange flotte turopplevelser som hun vil dele med oss på medlemsmøtet den 26. juni. Hun vil også fortelle om DNT, foreningens rolle, samfunnsansvar og strategi.
Vi gleder oss til å bli med Turid på tur!
Tradisjonen tro inviterer Harald B. Pettersen til sommerfest
Presidenten vil blant annet ta for seg den helt ferske interne undersøkelsen som er gjennomført i klubben.
Birkebeinerrittet 2018 - Dette er en stor happening. Hamar Vest Rotaryklubb stiller sterkt med vakter.
Slike dugnader gir penger i klubbkassa som gavner andre!
Meny: Kremet fiskesuppe (og nydelig vin)
Line Kristoffersen har et brennende engasjement for at barn og ungdom skal ha like muligheter til å delta på fritidsaktiviteter.
Hamar Røde Kors har flere tilbud til barn og ungdom. Blant aktivitetene finner vi Mentorordning for ungdom, Leksehjelpstilbud, Barnas Røde Kors, Røde Kors Ungdom, Ferie for alle, Ønsketreet på CC Hamar.
Kristoffersen vil gi oss et innblikk i Røde Kors deres Mentor program for ungdom, hvor målgruppen er ungdom i alderen 13 – 19 år som ønsker å styrke sitt nettverk og trenger gode rollemodeller. Det er også et forebyggende tilbud for ungdom som står i fare for å falle fra skolen, eller som har behov for en voksen støttespiller.
- Vi har sett at ungdom har et økt behov for å bli fulgt opp på individplan. Vi vet jo også at Hedmark ligger relativt dårlig an med tanke på frafall i videregående opplæring, psykisk uhelse og det er en økning med unge uføre. Med bakgrunn i dette ville vi finne et tilbud hvor ungdom kunne bli fulgt opp på individplan. Dette er utgangspunktet for at vi har opprettet en mentorordning for ungdom mellom 13 og 19 år. Dette er en-til-en hvor en mentor koples til en ungdom. Mentor følger opp inntil 4 timer i uka gjennom ett år. Det er mentor og ungdommen som setter opp agendaen sammen, med bakgrunn i ungdommens ønsker og behov, forteller Kristoffersen.
Hovedmålsetting for ordningen er å gi utsatt ungdom en mulighet til å forme en meningsfull hverdag, og ta i bruk og videreutvikle sine ressurser og egenskaper på egne premisser. – Ved brukermedvirkning gir vi ungdommen et større perspektiv ved at de selv får innflytelse og definisjonsmakt i utformingen av sitt eget liv, noe som styrker ungdommens psykiske helse slik at de får flere verktøy for å håndtere livets opp og nedturer, sier Kristoffersen.
Vår president, Oscar kom inn i dette gjennom Rotary. – Vi fikk en forespørsel om å delta med Mentorer. Det var i 2016 og jeg var selv mentor for en ungdom da. Senere har vi frontet dette på ungdomsskoler, først på Børstad og nå har alle ungdomsskolene vært med. Motivasjonen for å være med er å bidra til å gjøre en forskjell for i hvert fall en. Gevinsten for å veilede og støtte en ungdom vekk fra utfordringer som han/hun ikke trenger, er ganske stor for samfunnet. Og dette var og er noe som fenger meg, forteller Oscar.
https://www.h-a.no/nyhet/hamar/tommel-opp-for-mentor
https://www.h-a.no/nyhet/hamar/storhamar-stiller-opp
«Døden – livets følgesvenn.»
Inge Eidsvåg, forfatter og mangeårig rektor og lektor ved Nansenskolen på Lillehammer, har rundet 71 år. Dødens horisont rykker stadig nærmere. Hva gjør det med hva vi tenker om livet og døden?
Kan man leve slik at man «blir venn med døden»? Eller vil døden for alltid bli vår siste fiende?
Med utgangspunkt i sin siste bok, er dette noen av de tema Eidsvåg vil tenke høyt om i sitt foredrag.
Eidsvåg har gjennom en årrekke vært flittig brukt av NRK som kåsør. Han har fått Brobyggerprisen, utnevnt til Paul Harris Fellow og har fått Kongens fortjeneste medalje for sitt arbeid for å fremme humanistiske verdier og dialog mellom mennesker med ulik etnisitet, religion og livssyn. Ta gjerne med deg ledsager, kom og lytt.
Odd Erik Jordheim inviterer oss til en litt annerledes klubbkveld 18. september. Da er det klatrekveld på Domkirkeodden. Ta på gode sko og klatrevennlige klær!
[ se mer her: https://youtu.be/diU-nQuilac ]
Kameratskapskomiteen gleder seg til ny hyggelig kveld!
Meny: Marinert svinefilet med spennende tilbehør og kaffe avec!
Odd Jarle Hagen presenterer Rotary prosjekter
President og Guvernør: Guvernørbesøk
Tekstilkunstneren ÅSE FRØYSHOV er født og oppvokst på Hamar og utdannet fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo i 1973. I 1981 hadde hun sin gjennombruddsutstilling på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i Trondheim. Siden har Frøyshov hatt en rekke separatutstillinger, derav to i New York. I 2010 hadde hun retrospektiv utstilling i Trondheim Kunstmuseum. Utstillingen ble senere vist på Hedmarksmuseet i hele ”Fehnlåven”. Frøyshov har hatt mange utsmykningsoppgaver i offentlige bygg, bl.a. 2 av RCCL’s store cruiseskip samt laget sceneteppet til Olavshallen i Trondheim og til Norsk Tippings kompetansesenter i Hamar.
Frøyshov mottok i januar 2013 Kongens Fortjenestemedalje for sin kunstneriske innsats.
Jørn Strand, rådmann i Ringsaker kommer til oss for å snakke om kommunens strategi for vekst og utvikling
Kameratskapsaften
Gripende møter med håp og tårer
Pål Brandtzæg og hans kone Kari, fikk mulighet til å følge en gruppe med utgangspunkt i Uranienborg menighet på en ukes tur til Palestina og Israel. Opplevelsene var så gripende og opprørende, men emnet så krevende, at vi spurte om vi ikke også kunne få en påbyggingtur.
Den fikk vi, og vi fikk enda dypere forståelse av problemer, men også møte med gode krefter innen mange miljøer. Man kan vel ikke gi opp håpet?
Ingen høst uten løvfall og nye bøker. Denne høsten har tre bøker fått terningkast seks i VG. Som vi kanskje husker gikk Bokhandlerprisen i fjor til Helga Flatland for romanen «En moderne familie».
I høst er Lars Saabye Christensens «Byens spor: Maj», Maja Lundes «Snøsøsteren» og Per Pettersons «Menn i min situasjon» nominerte.
Hvilke bøker Christin Kramprud fra Gravdahl trekker frem som sine favoritter forblir en hemmelighet frem til møtet!
Fredslyset vil bli markert med en samling i Hamardomen.
Etterpå byr kammeratskapskomiteen på kaffe og kringle
Atter en kameratskapsaften! Kameratskapskomiteen gleder seg til å servere rakfisk med alt passende tilbehør!
Tyttebæris med en smak av akevitt til dessert!
Tradisjonen tro er det pølser med passende tilbehør på menyen.
Nytt av året er "takkegrillede" pølser av grillmester Harald Pettersen!
Vi får besøk også - Geir Hansen gir oss ord til ettertanke og glede.
Som alltid tar medlemmene med seg en julegave. Denne loddes ut.
Hjertelig velkommen også til ektefelle eller venn!
Komiteene møtes for å legge slagplanen for våren 2019
Ingeborg Huse Amundsen (29) fra Hamar var inntil nylig VGs Midtøsten-korrespondent. Med base i Tyrkia har hun dekket krig og konflikt i land som Syria, Irak, Jemen og Israel/Palestina.
Amundsen har jobbet i VG siden 2013, og har erfaring fra Dagsavisen og Hamar Arbeiderblad. Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra Oslo Metropolitan University (tidl. Journalisthøgskolen) og en mastergrad i internasjonale studier med fokus på Tyrkia og Midtøsten fra Bogazici University i Istanbul.
Tid og sted:
Aulaen til Anno-Museene på Domkirkeodden
15. januar 2019, klokken 18:15.
Oberstøytnant Tore Ketil Stårvik begynte sin karriere i Forsvaret ved Befalsskolen for Feltartilleriet i 1985.
Han har operativ erfaring og variert tjeneste fra Brigade Nord og Hæren. I tillegg til tjeneste i Midt-Østen, på Balkan og i Irak, har han to perioder i Afghanistan, den siste i 2013.
I perioden 2011 – 2014 tjenestegjorde Stårvik i NATO ved 1. German\Netherland Corps i Tyskland.
Stårvik er tidligere hovedlærer i landoperasjoner ved Forsvarets stabsskole, og har en mastergrad i militære studier ved Forsvarets høgskole. Han innehar nå stillingen som distriktssjef i Opplandske Heimevernsdistrikt nr. 05 og er sjef for 3300 heimevernssoldater i Hedmark og Oppland.
Velkommen til årets første kameratskapsaften! Denne gangen er pizza på menyen! Og - naturligvis har vi en pizza-sang!
Andre Van der Eynden; etterforskningen i Jemtlandsaken.
Tidligere politiadvokat, nå ansatt i Campbell & Co
Kari Nilsen, leder byutvikling i Hamar kommune.
Egoforedrag
Inger Fjeldstad
Årets høydepunkt! Velkommen til skreiaften tirsdag 26. februar!
Hilsen Kameratskapskomiteen
Kristiane Haug Berg kommer til Hamar Vest RK for å snakke om NCE Heidner Biocluster og det arbeidet som gjøres innenfor bioøkonomi og bærekraft av medlemsbedriftene der.
• NCE Heidner Biocluster er Norges ledende næringsklynge innen grønn bioøkonomi og bærekraftig matproduksjon. Medlemsbedriftene jobber med forskning, innovasjon og kommersialisering innen avl, bioteknologi, fôrutvikling og restråstoff.
• Haug Berg er daglig leder i NCE Heidner Biocluster. Hun har en mastergrad i bioteknologi fra NMBU og en Ph.D fra det medisinske fakultetet ved UiO. I tillegg til jobben i NCE Heidner Bioclster driver hun en gård med melkeproduksjon i Brumund, mens mannen hennes har en gård med kylling- og kornproduksjon på Helgøya der de bor.
Presidentens time
Presidenten har litt av hvert å presentere. OG - vi har snart et jubileum som skal markeres i 2020
Kameratskapsaften
Stort sildebord og besøk av Øl-somelier Åshild Karlsen! Hun tar med og gir gode tips om tilbehør både til maten denne kvelden og ellers.
Svend Otto Remø "Fanget i Polarisen"
Nye Veier presenterer prosjekter i Innlandet
Intet møte på denne dag
Atlungstad ønsker oss velkommen til omvisning i brenneriet med følgende middag!
MJØSTÅRNET - VERDENS HØYESTE TREBYGNING. INTERCITY MØTE kl. 18.30
v/Grethe Aaraas
Markus Refsdal, 17 år gammel og leder for Hedmarken Natur og Ungdom, er
engasjert i klimakampen. Siden 2015 har han ventet på at voksne og politikerne skal begynne å lytte til ungdommen.
Egoforedrag v/Torunn H. Jensen
Tradisjon - Barfrøstua - spekemat - hesteskokasting!
Nils Myhre kommer for å snakke om Eidsiva Energi
Nytt år og ny president. Presidentens time v/Svein Frydenlund
Årsmøte
Peismøte?
2019 er FN´s år for urfolksspråk. I Hedmark har vi tre nasjonale minoriteter som vi ønsker å markere i FN-året. Tirsdag 13. august får vi besøk av Birger Nesholen som presenterer skogfinnene og skogfinsk kultur for oss.
"Lokaldemokrati og folkevalgtrollet". Trond Lesjø fra KS Hedmark og Oppland kommer.
Hans Jørgen Øveraasen er konsernsjef i Hamar Media.
Terje Jordanger fra Utvandrermuseet kommer for å snakke om utvandringen fra Norge til Amerika.
Kameratskapskomiteen inviterer til en "Spicy aften"
Grethe Olsbye, Administrerende direktør i Sirkula
Hvor søppel kommer fra vet vi, men hvor forsvinner den?
Det kan kanskje Olsbye fortelle oss mye om.
Gjennom Rolf Amdal vil vi bli bedre kjent med en av Hamars markante skikkelser over flere tiår; Sigurd Pedersen (Sig. P.).
Sig P. var ordfører i Hamar 1933-35. I 1935 ble han borgermester (senere endret til rådmann) noe han var fram til 1963. Han satt på Stortinget i perioden 1950-1953.
Rolf Amdal, mangeårig redaktør i HA og forfatter av flere lokalhistoriske bøker, legger i disse dager siste hånd på en bok om Sigurd Pedersens liv. Tirsdagens foredrag vil ta utgangspunkt i denne spennende fortellingen.
"Fra usikker tenåring til 27-åring med 8 års erfaring fra Hamar-politikken" - ved Inga Borud.
Det blir spennende og gir gode muligheter for å stille spørsmål.
(Oppsatt program Nye Veier måtte avlyse, men kommer tilbake)
Verdens poliodagen
Kameratskapsaften
Nye Veier AS (prosjektdirektør Øyvind Moshagen)
Birken – opplevelser og utfordringer for alle (daglig leder Eirik Torbjørnsen)
Tina Rørvik fra Gravdahl presenterer noen av høstens nye bøker.
Guvernørbesøk og lystenning
Regiondirektør Toril Hofshagen, NVE kommer for å snakke om Klimaendringer – hvordan påvirker det oss?
Advokat Andre van der Eynden
Innbyggere og næringslivets roller i planlegging i Hamar
Myntmesterens hage v/Odd B. Hauge
Hamar vest Rotaryklubb feirer 50 år!
Sett av hele helgen!
Hagefest hos Harald B. Pettersen
Egoforedrag v/ Gunvor Lien Nyhus
Vi besøker Haugesamlingen ved høgskolen
Presidentens time
Kameratskapsaften blir avlyst. Se mer informasjon i nyhetsbrev
Komiteene jobber med planer for inneværende år
På grunn av smittesituasjonen i hamarregionen er det ikke noe program for kvelden
Utflukt til Helgøya kirke. Vi får høre om den spennende historien om de russiske ortodokse flyktningene fra den russiske revolusjon i 1917 som ligger begravet der.
Helgøya har også interessant historie fra 2. verdenskrig i tilknytning til kirken som dere får vite mer om.
Det blir servert kaffe og kringle på stedet.
I tilfelle regn kan vi være inne i kirken. Håper mange vil bli med på denne turen.
Meld deg på! Påmelding senest kl. 12. grunnet bevertning.
SMS til 406 38 033 (Sandra)
Velkommen til Helgøya!
Kjære alle medlemmer i Hamar vest Rotary!
Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til kameratskapsaften tirsdag den 29. september i våre vanlige lokaler. i Storhamarstuen på Domkirkeodden.
Den vil bli gjennomført ihht alle gjeldende FHIs regler og viktigst: 1. Vær hjemme hvis du føler deg syk, 2. Hold 1 m avstand, 3. Vask hender, håndsprit om nødvendig og det vil være tilgjengelig på stedet.
Vi blir servert PIZZA med valgfritt drikke - og så blir det en kameratskapsaften sånn vi pleier og med ønske om å møte hverandre igjen.
Mvh
President Sandra m/ styret
Kam. komitéleder Turid
Anne M sekr
Inntrykk fra mitt arbeid i Kina. Arne Ola Refsdal snakker om sine opplevelser.
Nye domkirkeodden. Planer for nytt museumsbygg ved Magne Rugsveen
Besøk av Ragnhild Myklebust som fikk polio som barn. Senere en karriere som toppidrettsutøver innen handikappidrett.
Kveldens meny er fiskesuppe!
Odd Jarle Hagen snakker om ord og uttrykk i Rotary
Arnfinn Roell snakker om speiderbevegelsen. Han har vært speiderleder i mange år og deltok på speiderleiren i USA i 2019.
Lystenning og Guvernørbesøk
Guvernørbesøket vil finne sted på nyåret
Igjen ble det økt smitte og kommunelegen fraråder alle typer aktivitet for å hindre ytterligere spredning inn mot julen. Vi respekterer dette.
Ta vare på dere selv og andre!
Odd Jarle Hagen snakker om ord og uttrykk i Rotary.
Vi kommer til å prøve en digital løsning. mer info kommer
Alberti er en ildsjel som er leder av Funkis Il Innlandet. Et idrettslag for mennesker med utviklingshemming. Han har også startet opp med Funkis Bua som låner ut aktivitetsutstyr til funksjonshemmede.
NTNUs senter for cyber- og informasjonsvirksomhet og vår virksomhet på feltet, ved Inge Øystein Moen.
Digitalt møte/ZOOM
Svein Frydenlund vil fortelle om Innlandets rolle i utvikling av batteriindustri for vår framtidige bilpark
Magne tar oss med på en utendørs vandring på Domkirkeodden
Vi møtes utenfor våre vanlige møtelokaler kl. 18:00
På grunn av gjeldene bestemmelser kan vi ikke gjennomføre tirsdagens møte. Programmet med Kirsten Flagstad museet kommer igjen ved et senere tidspunkt
Vi får en orientering om den nye parken på Kirsten Flagstad museet
Vi kjører ut til Helgøya og parkerer på Hovelsrud gård ved kyllinghuset hos Karin. Hun vil være vår guide og veiviser ut til holmen. Ektefelle/samboer er velkomne. Evt felleskjøring avtales på eget initiativ.
Vi utsetter rakingen til tirsdag den 11. mai, grunnet fortrolige utsikter til regn
Rakedugnaden er i samråd med Magne avlyst
Dette året blir Guvernørbesøket digitalt. Møtet blir i Zoom.
Peismøter for innkommende komiteer
Håper vi kan ha et tradisjonelt årsmøte
Oscar vil snakke om sin hverdag som IT-konsulent
Dekan Morten Ørbeck fra Høgskolen i Innlandet skal snakke om: Høgskolen mot universitet: status og ambisjoner.
Ia Torgersen er den eneste av slitt slag i Skandinavia og har
hovedkontor på et jorde i Løten.
Ia og mannen kom til Løten i 1983 og siden da har hun bygget opp en
bedrift som har hovedkontor i Løten, samt kontorer i Bergen og Oslo – i
Oslo som nærmeste nabo til selveste Erna. Hun jobber primært mot privat
og offentlig sektor og institusjoner, og du finner gardiner og andre
tekstilprodukter fra Ia på kontorer, sykehjem, skoler og rådhus. Det
nærmeste her i området er Parkgården på Hamar og Helsehuset i Elverum.
Når Ia jobber blir hun inspirert av naturen.
https://www.ia-torgersen.no/
Vi møtes på Høgskolen kl. 18.
Vi starter med styremøte kl. 17 sammen med Hans Olav Osbak og Kari Berg, og fortsetter med vanlig klubbmøte med Osbak som foredragsholder.
Afghanistan-ekspert Kristian Berg Harpviken (åpent foredrag Høyskolen)
Guro Vestvik, byplanlegger i Hamar kommune
Vi markerer (på etterskudd) poliodagen og har stand på CC-stadion
Tom Erik Ryen fra Palmer Group kommer til oss for å snakke om øl og vin. Palmer gruppen er i dag en av Norges ledende importører og distributører av alkoholholdig drikke.
Arkitektkonkurransen for nytt museumsbygg på Domkirkeodden - prosess og resultat, ved Magne Rugsveen
Vi starter møtet med Fredslyset i Domen kl. 18, etterfulgt av Ham-Kams gatelag og A-lagssuksessen, ved Kai Kristiansen
Forslag for endring av vedtekter blir tema for kveldens møte
Vedum er biolog og forfatter. Han har mottatt Kongens fortjenestmedalje
Butikksjef Tina
Rørvik og kollega Tea Kristin Granhaug Græsby gir et lite innblikk i
bokbransjen og tendensene i året som gikk, og presenterer et utvalg av
høstens (2021) bøker.
Husk munnbind
Gjennomgang av vedtekter og vedtekstendring
Vedum er biolog og forfatter. Han har mottatt Kongens fortjenstmedalje for sitt virke.
EBA, Entreprenørforeningen bygg og anlegg, ved Rangdi Wetterhus Krogstad kommer og snakker om grønne bygg og anlegg
Innlandet Science Park - Kristin Vitsø Bjørnstad i Sparebankstiftelsen kommer og forteller om satsningen.
Story Phone - Lage Thune Myrberget - Aktiv formidling av kunst, kultur og kunnskap