Egoforedrag med Sindre Landmark

Han fullførte skolegang i Asker. På videregående valgte Sindre tømrerlinje og lærte mye praktisk arbeid. Skolegang videre til Eikeli videregående på allmennfag. Etter videregående gikk han befalsskole på Oscarsborg. Dette var to år der han lærte mye om seg selv, holdninger og hvor mye en kan presse seg. Videre veg ble BI i 4 år, fag var salg og markedsføring.

I skoleåra var Sindre aktiv i mange idretter, han likte godt tennis og volleyball. Var også med på å starte et band som ble kalt The Puddings. Etter 1. gym fikk han gjennom Rotary et sommerutvekslingsopphold  i USA .

Han har jobbet på Svalbard i 5 mnd., men endte opp på Gjøvik i en familiebedrift. Dette var en bokhandel der han bygde opp en avdeling for kontorrekvisita. Han fikk etter hvert erfaring fra mange forskjellige bedrifter. Spesielt godt liker han å komme inn i en bedrift som sliter med salg av sine produkter. Da kan han strukturere og bygge opp bedriften til å bli lønnsom. Libris, Emo, Grieg kalenderforlag, Ambita, Lindorff og Boligmappa er noen bedrifter han har vært innom. Så gikk vegen fra Gjøvik til Hamar. Det ble mange år med pendling til jobb i Oslo. Han jobbet med salg, og likte godt å jobbe i skjæringspunktet forretning, salg og IT.

Så ble han kontaktet av Eidsiva og fikk oppgaver med salg, forretningsutvikling og kundebehandling.  Eidsiva ble kjøpt opp av Fjordkraft der han nå jobber på avdeling for klimasmarte tjenester. Det går ut på å hjelpe kunder til å spare strøm ved å kjøpe varmepumpe, solfangere, solcelleanlegg osv.

Sindre og Hilde har to barn til sammen. På fritida er Sindre glad i å dra på tur med sin Hilde på motorsykkel, eller stille opp på dugnad i kiosken på Briskeby. Han driver med golf, jakter og går på ski. Men som han sier er det alt for lite fritid. 


 
En hedersmann er gått bort

17. april 2024

En hedersmann er gått bort

Anders Greve-Løvberg døde 10.april 2024. Han har vært et meget aktivt medlem i klubben vår i nesten 50 år. Han var klubbens president i 1989-90 og Distriktsguvernør i 2001-2002.

Virksomheten på Heggvin

16. april 2024

Virksomheten på Heggvin

Grethe Olsbye, administrerende direktør i Sirkula er en gjenganger å regne hos oss. Og det er jo ikke så rart. Hun leder en bedrift som er gode på innovasjon, noe som genererer stoff til interessante foredrag.

Solceller og muligheter

9. april 2024

Solceller og muligheter

Til kveldens møte var Magnus Bakken fra Fjordkraft Bedrift invitert for å snakke om solceller. Hans foredrag faller også godt innenfor kategorien «godt og interessant», noe klubben virkelig er god på!

Hvordan håndtere flom og skred?

2. april 2024

Hvordan håndtere flom og skred?

Stadig oftere blir vi rammet av naturkatastrofer. Som oftest er det den globale oppvarmingen som får skylden. Hvordan oppstår disse katastrofene og hva kan vi gjøre? Toril Hofshagen, spesialrådgiver i NVE, holdt et interessant og lærerikt foredrag for oss

KI – store muligheter

5. mars 2024

KI – store muligheter

Tirsdagens møte var ekte nok, selv om temaet var kunstig intelligens, KI.
Oscar hadde fått «Anna» til å introdusere seg. Naturlig nok var Anna kunstig, men så naturlig ut.

Hvordan skal vi forstå Russland?

13. februar 2024

Hvordan skal vi forstå Russland?

Tirsdag kveld arrangerte Hamar vest Rotary et InterCity-møte sammen med Høgskolen Innlandet, Campus Hamar. Professor Sven G. Holtsmark kom for å snakke om hvordan vi skal forstå Russland.

Fake News og presseetikk

6. februar 2024

Fake News og presseetikk

Overskriften inviterer til å skrive hva som helst, men dette er fakta: Tirsdagens møte var viet Fake News og presseetikk. For å snakke om dette var Rolf Øvrum invitert. Han var i alle fall rett mann til tema.

Hvordan skal vi forstå Russland?

5. februar 2024

Hvordan skal vi forstå Russland?

13. februar inviterer vi til Intercitymøte hvor professor Sven G. Holtsmark kommer og vil foredra om temaet: Hvordan skal vi forstå Russland?

Refleksjoner fra NAV

16. januar 2024

Refleksjoner fra NAV

At NAV har mange oppgaver er sikkert. Vi hadde tidlig i oktober besøk av NAV-direktør Bjørn Lien. Han hadde så mye på hjertet at vi måtte invitere han en gang til. Og det gikk jo fint.

Politiets arbeid med gjengkriminalitet

9. januar 2024

Politiets arbeid med gjengkriminalitet

Leder felles enhet for etterretning, forebygging og etterforskning hos Politiet i Innlandet, Rune Otterstad, holdt et meget interessant og engasjerende foredrag. Dette temaet kan det sikkert bli en oppfølger til.
Møteinformasjon

Møtested: Storhamarstuene Domkirkeodden
Adresse: Strandvegen 100
Postnummer: 2315
Sted: Hamar
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:15
Møtespråk: no

Place content here

Klubbens møter denne måneden

Klimautfordringer

2024-04-23 18:15 - 19:30

Kameratskapsaften

2024-04-30 18:15 - 21:30

Møtearkiv fra
før August 2022


President 2023-2024


Arne Fredheim
Mob: 46846480
fredheimarne@hotmail.com
Sekretær

Anne Grete Melby
Mob. 959 29 986

anne-grete@melby.be


rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...
Hamar Vest Rotary