Egoforedrag med Sindre Landmark

Han fullførte skolegang i Asker. På videregående valgte Sindre tømrerlinje og lærte mye praktisk arbeid. Skolegang videre til Eikeli videregående på allmennfag. Etter videregående gikk han befalsskole på Oscarsborg. Dette var to år der han lærte mye om seg selv, holdninger og hvor mye en kan presse seg. Videre veg ble BI i 4 år, fag var salg og markedsføring.

I skoleåra var Sindre aktiv i mange idretter, han likte godt tennis og volleyball. Var også med på å starte et band som ble kalt The Puddings. Etter 1. gym fikk han gjennom Rotary et sommerutvekslingsopphold  i USA .

Han har jobbet på Svalbard i 5 mnd., men endte opp på Gjøvik i en familiebedrift. Dette var en bokhandel der han bygde opp en avdeling for kontorrekvisita. Han fikk etter hvert erfaring fra mange forskjellige bedrifter. Spesielt godt liker han å komme inn i en bedrift som sliter med salg av sine produkter. Da kan han strukturere og bygge opp bedriften til å bli lønnsom. Libris, Emo, Grieg kalenderforlag, Ambita, Lindorff og Boligmappa er noen bedrifter han har vært innom. Så gikk vegen fra Gjøvik til Hamar. Det ble mange år med pendling til jobb i Oslo. Han jobbet med salg, og likte godt å jobbe i skjæringspunktet forretning, salg og IT.

Så ble han kontaktet av Eidsiva og fikk oppgaver med salg, forretningsutvikling og kundebehandling.  Eidsiva ble kjøpt opp av Fjordkraft der han nå jobber på avdeling for klimasmarte tjenester. Det går ut på å hjelpe kunder til å spare strøm ved å kjøpe varmepumpe, solfangere, solcelleanlegg osv.

Sindre og Hilde har to barn til sammen. På fritida er Sindre glad i å dra på tur med sin Hilde på motorsykkel, eller stille opp på dugnad i kiosken på Briskeby. Han driver med golf, jakter og går på ski. Men som han sier er det alt for lite fritid. 


 
Egoforedrag med Sindre Landmark

23. mai 2023

Egoforedrag med Sindre Landmark

Sindre er født og oppvokst i Asker. Med en far som rotarianer og mor som medlem i Inner Wheel så var det naturlig at han etter hvert ble medlem i Rotary. Sindre er nr. 3 i en søskenflokk på 4.

Innlandet Science Park

9. mai 2023

Innlandet Science Park

Historien har lært oss at fremtiden er foran oss. Og det er nettopp fremtiden Innlandet Science Park er rettet mot. Dette skal være et grenseløst landskap hvor folk møter ideer og sammen skaper vekst.

Møtet med en tanke som endret fremtiden

2. mai 2023

Møtet med en tanke som endret fremtiden

Ellen Graff Jenssen leste boken Rondane Kilimanjaro. Vennskap flytter fjell”. I boken ble hun fanget av «noen» og tok kontakt med forfatteren. Hun fikk svar samme dag, og tre uker etter befant Graff Jenssen seg i landsbyen Umbwe Onana ved foten av Mt. Kil

Støtt Ukraina til bygging av mobile førstehjelpsklinikker

28. april 2023

Støtt Ukraina til bygging av mobile førstehjelpsklinikker

Pengene går uavkortet som bidrag til bygging av Mobil Førstehjelpsklinikk. 50 Rotaryklubber i distriktet vi hører til, håper sammen å få på plass en slik mobil førstehjelpsklinikk.

The Wildstones

18. april 2023

The Wildstones

Hvordan var det å være ungdom på Flisa på 60-tallet? Dette fikk vi i kveld høre mer om fra Ole Johnny Trangsrud, bassist i bandet The Wildstones. Han har samlet historien til bandet mellom to permer.

Bedriftsbesøk – Statens barnehus

11. april 2023

Bedriftsbesøk – Statens barnehus

På tirsdagens program var det bedriftsbesøk, denne gang på Statens barnehus, Åker Gård ved Hamar. Leder for tjenesten, Ingjerd Kagnes, tok oss vel imot, sammen med Inger Johanne Reiestad Hansen som ofte er der som bistandsadvokat.

Hvordan jobber spesialenheten?

21. mars 2023

Hvordan jobber spesialenheten?

Tirsdagens møte var viet spesialenheten for politisaker. Jens Ørbæk gav oss et godt innblikk i enhetens spennende hverdag og oppgaver.
Spesialenheten for politisaker skal etterforske og avgjøre saker som gjelder spørsmåle

Digital matrikkel

14. mars 2023

Digital matrikkel

Klubbens medlemmer har i flere år etterspurt en matrikkel «slik vi hadde før». Bestillingen har vært like enkel som den har bydd på utfordringer. I Rotary medlemsnett er det riktignok en matrikkel, men den blir litt kronglete å komme frem til.

Hva er fremtidsfullmakt

7. mars 2023

Hva er fremtidsfullmakt

Vi har for vane å ha mange gode foredrag i vår klubb. Kveldens foredrag var intet unntak da advokat Marit Brodal fra Sparebank 1 Østlandet snakket om fremtidsfullmakt. Hvor lenge vi er i stand til å ta vare på oss selv er et åpent spørsmål.

Byutvikling i Hamar

21. februar 2023

Byutvikling i Hamar

Kveldens foredrag var det Christian «Bobby» Vold som sto for. Bobby tok oss med på en interessant reise i sine prosjekter, Victoria kvartalet og Matkvartalet.


Møteinformasjon

Møtested: Storhamarstuene Domkirkeodden
Adresse: Strandvegen 100
Postnummer: 2315
Sted: Hamar
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:15
Møtespråk: no

Place content here

Klubbens møter:

Peismøter

2023-06-06 18:15 - 19:30

Omvisning på Sagatun

2023-06-13 18:15 - 19:30

Egoforedrag

2023-06-20 18:15 - 19:30

Årsmøte

2023-06-27 18:15 - 22:30

Møtearkiv


President 2022-2023

Inger Fjelstad
Mob: 98436402
ingerfjelstad@hotmail.com

Sekretær

Anne Marie Stenmark
Mob. 95083116
amstenmark@gmail.com

rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...
Hamar Vest Rotary